Industrieel Co. van Hongkong Soundboss, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Van goede kwaliteit Voortoegangs LEIDEN Teken voor verkoop
Van goede kwaliteit Voortoegangs LEIDEN Teken voor verkoop
Het multivoordeel houdt langdurige winst, dankt Hongkong soundboss voor zijn constant enthousiasme op creatief materiaal, geschikte steun….

—— Manoj Kottayil

Op wij zijn indruk gemaakt door S&B LEIDEN gordijn en huurkabinetten, lichtgewicht, geschikte assemblage en de stabiele prestaties zouden de grootste punten moeten zijn.

—— Martijnmeunier

Ik ben online Chatten Nu

HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD

1 2 3
HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD
Onderhandeling kamer Kantoor 2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : S & B
Aantal werknemers : <200
Jaarlijkse omzet : <10,000,000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

 

De situaties u onder ogen ziet, zult u nooit alleen zijn, zijn wij altijd door uw kant, hand in hand. Dit is het eeuwige geloof voor al onze werknemers. Houdend dit geloof in mening, heeft Soundboss een professioneel de dienstteam met hoog rendement en kwaliteit geconstrueerd, die al manier tijdens pre-sale de dienst, de onder-verkoopdienst en de post-verkoopdienst werkt.

 

Pre-sale de dienst:

In het stadium van bouw en ontwerp, begrijpen wij en analyseren de praktische vraag van de cliënten via vriendschappelijke dialoog. Wij zullen relevante onderzoeken aangaande de kwesties met betrekking tot hun LEIDEN vertoningsproject, maken om de informatie over plaats, muurstructuur, ernstlager, milieuhelderheid, visuele hoek, voeding te verkrijgen, telegraferend enz.

 

 

Onder de verkoopdienst:

Wij beginnen volledige productie zodra de orde en zijn relevante details worden bevestigd, nemen wij weloverwogen zorg van grondstof en componentensourcing met hoge normqc inspectie, wanneer de productie wij etc. komt aan de definitieve test vóór levering, zoals trillingstest, de test van het waterbewijs wordt gesloten. Wij kunnen uw personeel dat in onze fabriek wordt opgeleid krijgen, bieden wij ook verre hulp aan uw installatie ter plaatse, of zelfs sturen onze technicus naar de doelvlek in het kader van uw uitnodiging om met de installatie, het dagelijkse onderhoud en het oplossen van problemen te helpen…

 

De post-verkoopdienst:

 

Wij beloven een 24 maandengarantie voor al onze producten aangezien de lading bij de haven van lossing aankomt, zullen wij voor het herstellen van en het ruilen van de defectdelen verantwoordelijk zijn, met de vervoerskosten van verkoper aan de klanten die door ons worden betaald. Na 2 jaar nemen wij nog herstellen kosteloos, maar de klanten zouden het bidirectionele vervoer zich moeten veroorloven.

Contactgegevens
HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD

Contactpersoon: Mr. Chris Lei

Tel.: 86-755-25433587

Fax: 86-755-25433758

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)