Industrieel Co. van Hongkong Soundboss, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

De manier om een LEIDENE het schermkwaliteit te erkennen

Van goede kwaliteit Voortoegangs LEIDEN Teken voor verkoop
Van goede kwaliteit Voortoegangs LEIDEN Teken voor verkoop
Het multivoordeel houdt langdurige winst, dankt Hongkong soundboss voor zijn constant enthousiasme op creatief materiaal, geschikte steun….

—— Manoj Kottayil

Op wij zijn indruk gemaakt door S&B LEIDEN gordijn en huurkabinetten, lichtgewicht, geschikte assemblage en de stabiele prestaties zouden de grootste punten moeten zijn.

—— Martijnmeunier

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

De manier om een LEIDENE het schermkwaliteit te erkennen

De manier om een LEIDENE het schermkwaliteit te erkennen

Tegenwoordig realiseren more and more mensen dat de LEIDENE vertoningen in de marketing van hun zaken nuttig zijn. Kiezend hoogte - kwaliteits de LEIDENE vertoning is ook een belangrijke kwestie voor de meeste kopers.

   1. Geleide vertoningsvlakheid: De geleide vertoning van de oppervlaktevlakheid aan binnen 1mm, om het vertoningsbeeld te verzekeren is geen vervormde, gedeeltelijke opgeheven resultaten of zette Geleide het bekijken van de vertoning hoek in een nis lijkt dood. De kwaliteit van ruwheid die hoofdzakelijk door het productieproces wordt bepaald.

2. De geleide helderheid van de vertoning en het bekijken hoek: de binnen volledige kleur bracht de helderheid van de vertoning hierboven tot 800cd/m2 ertoe, helderheid van de openlucht de geleide vertoning aan 1500cd/m2 hierboven om de normale bedrijfsvoering van Geleide vertoningen te verzekeren, of wegens de helderheid is te laag en kan niet het getoonde beeld zien. De grootte van de helderheid van de LEIDENE vertoning de matrijs is goed of slecht besluit.

   Het bekijken de hoek hangt direct van de grootte van het publiek af hoeveel vertoningen, daarom groter beter. leidden.

   3. Het geleide effect van het vertonings witte saldo: het witte saldoeffect is één van de belangrijkste indicatorenvertoning. Wetenschap van de drie zal de primaire kleuren rode, groene en blauwe kleur genomen de verhouding van de tijd de show 1:4.6: 0.16 zuiver wit, als het daadwerkelijke aandeel van het witte saldo wat afwijking komt voor, zou algemeen aandacht aan of moeten besteden er blauwachtig wit, gedeeltelijk geelgroen fenomeen is. De kwaliteit van het witte systeem van de saldocontrole hoofdzakelijk door de vertoning bepaalde de vermindering van kleurenmatrijs ook wordt beïnvloed.

   4. De geleide vertoningen kleuren vermindering: De geleide vermindering van de vertoningskleur is Geleide vertoningen van kleurenvermindering, die in kleur Geleide vertoning en playbackbron wordt getoond om een hoge graad van kleurenconsistentie te handhaven, om realistische beelden te verzekeren.

   5. Geleide vertoningen of het Mozaïek: Het mozaïek is het fenomeen van doden verschijnt vaak op het scherm altijd of kleine vier zwarte dozen, beide modulesnecrose, de belangrijkste reden voor de Geleide vertoningsschakelaars die in de kwaliteit worden gebruikt, maar weg.

      6. Geleide vertoningen zonder kleur: de kleur is duidelijker tussen de aangrenzende modules van de kleur, de kleur van de overgang naar de module aangezien een eenheid, het fenomeen door het kleur Geleide systeem van de vertoningscontrole door slecht wordt veroorzaakt, is de grijze rang niet hoog, wegens lagere frequentieaftasten.

Bartijd : 2013-05-10 12:34:55 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD

Contactpersoon: Mr. Chris Lei

Tel.: 86-755-25433587

Fax: 86-755-25433758

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)