Industrieel Co. van Hongkong Soundboss, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD

Ik ben online Chatten Nu
China HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD certificaten
China HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD certificaten
Het multivoordeel houdt langdurige winst, dankt Hongkong soundboss voor zijn constant enthousiasme op creatief materiaal, geschikte steun….

—— Manoj Kottayil

Op wij zijn indruk gemaakt door S&B LEIDEN gordijn en huurkabinetten, lichtgewicht, geschikte assemblage en de stabiele prestaties zouden de grootste punten moeten zijn.

—— Martijnmeunier

HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD

HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD
HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD
HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD
1 2 3
Onderhandeling kamer Kantoor 2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : S & B
Aantal werknemers : <200
Jaarlijkse omzet : <10,000,000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Industrieel Beperkt Co. van Hongkong Soundboss. is een privé high-tech die onderneming, in het centrum van de opto-elektronicatechnologie van Bao'an distict Shenzhen China, belast met ontwerp, vervaardiging, verkoop en de dienst van binnen/openlucht volledige kleuren LEIDENE vertoningen, LEIDEN stadiumgordijn, LEIDENE lichte en relevante producten wordt gevestigd.

Soundboss, sinds 2006, heeft de filosofie dat de kwaliteit en de stabiliteit het hoofdprincipe zijn gehouden, worden al onze producten toegekend internationale certificaten, zoals, Ce, citizen band, CCC, RoHS. Wij hebben diverse geavanceerde machines zoals Automatische SMT-Machine, Pieklassenmachine en de Machine van het Terugvloeiingslassen om ons een ernstige onderneming in kwaliteitscontrole te waarborgen, ook helpt het 6S beheerssysteem ons de reputatie zowel binnenlands als overzee handhaven.

Onze producten zijn wijd gebruikt in trefpunten als banken, beurscentra, scholen, telecommunicaties, douane, hoven, spoorwegen, luchthavens, havens, stad vierkante enz.  ook zijn uitgevoerd naar vele landen met inbegrip van de V.S., Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Portugal, Rusland, Polen, Roemenië, Turkije, de V.A.E, Iran, Rusland, Singapore, Saudi-Arabië, etc.

Soundboss wijdt zich aan de professionele dienst aan onze klanten en het altijd levert de grootste inspanning om aan de behoeften van klanten te voldoen om ons klantenvertrouwen te bereiken en vertrouwen, zijn wij sterk overtuigd dat het wederzijdse voordeel uit uw mede-werk met Soundboss komt, bewegen ons vooruit hand in hand…

Contactgegevens
HONGKONG SOUNDBOSS INDUSTRIAL CO LTD

Contactpersoon: Mr. Chris Lei

Tel.: +86 755 2543 3587; 8222 0853

Fax: 86-755-25433758

Direct Stuur uw aanvraag naar ons